Tervetuloa Puutarhanrakentajien jäseneksi!

Puutarhanrakentajat ry hyväksyy yhdistykseen jäseneksi puutarhojen rakentamisen parissa tai siihen läheisesti liittyvissä tehtävissä toimivat henkilöt. Jäsenmaksu varsinaisilta jäseniltä ja opiskelijajäseniltä on 35 €,  eläkeläisiltä 15 €.

Jäsenetuja:

• Viheralan koulutuksia ja tapahtumia, kuten Rakentajapäivät
  • Viherympäristö -lehti
  • Viheralan uutiset ja tiedotteet suoraan sähköpostiin

Liittyminen on helppoa, täytä alla oleva lomake. Valitse jäsenyys ja ilmoita pakolliset tiedot. Opiskelijajäseneksi hakevan tulee lomakkeen lisätietoihin opiskelijanumero ja opiskelupaikka. Yritysjäseneksi hakevan tulee täyttää lomakkeen lisätietoihin yrityksen Y-tunnus ja yhteyshenkilön tiedot.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaan!

Valitse jäsenyys *

Jäseneksi liittymällä hyväksyt Puutarhanrakentajien jäsenrekisterin Jäsenrekisteriselosteen.

Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme mielellämme! Kysymykset jäsenrekisteriin liittyen voi lähettää yhteydenottolomakkeen avulla.